Susu formula

Hi nk tnye. Ank dri nb-9bulan skrg mnum dupro. Disebabkan lately ni dia pyh mkn smpai berat pun naik 300g dlm mse 2bulan. Try tukar DUTCHBABY semalam pgi & tghari berak byk njis oky. Msuk kli-3&4 njis dia cair sgt n ad skli biji buah naga.Kesian Smpai merah hbs celah2 kngkang. Normal ke x ye. #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

susah nk ckp sbb baby da mkn solid food.. kdg cirit bkn sbb susu x ssuai tp sbb mknn jgak.. klu sye, sye akn tgk 2-3 hri lg.. klu masih cair, then tukar susu..

berapa kali menyusu x 24 jam? berapa oz sekali menyusu? baby tidur berapa jam waktu siang?