Stressness

Nk tnya,sjk kebelakangan ni sy kerap stress,most of it sbb kj n staff dkt tmpt kj.. Sy kj dkt fast food.. Mlm pn sy payah nk tdo Selera mkn berkurangan plus ada kencing manis,diet control.. Sy risau kan kandungan sy,berusia 24w.. Bila busy sgt,sy rs cramp dan keras dkt bahagian perut sy.. Any advise o anything

1 Trả lời

mungkin sb terlalu letih kot , sb kerja fast food tu memang letih tapi bayakkan berehat je la , sebab saya pernah alami dan masa tu awal kandungan