utk elakkan dr darah tinggi

Nk tnya...makanan n sayur pe yg leh kurangkan darah tinggi....??? Sy nie mengandung first baby jd x tau mcm mn.... Kandungan sy dh 7 bulan... Baru nie pi check kat klinik tb2 darah tinggi naik.. Jd mcm mn nk mengelakkannya... ?? apa harus sy uat....???

2 Các câu trả lời

Try minum jus delima gulsan... Sy pun hr tu cek darah tggi. Tp sy rasa sbb sy xblh tido mlm je tu sblm p klinik.. Alahan teruk smpai nk tido pun xblh. P klinik pagi2, mmg tggi la jwbnya...

5y trước

Terima kasih sis

Rehat secukupnya..Makan moderately (semua ckup) Minum air banyak..

5y trước

Terima kasih sis...