Saja nak tahu

Nk tnya,klo sebulan lebih x period..Adakah itu tanda hamil?

14 Các câu trả lời

Sometime i rasa soalan2 yg dituju x masuk akal langsung 🙄, senang sahaja, miss period check la pregnancy test nak tanya lagi soalan cepumas 🙄 kalau negative maksudnya x pregnant, kalau masih x puas hati lagi sila la jumpa Gyne yg terdekat 😆

Sis...pegi farmasi beli UPT test yg rm6 tu. Test. Kalau negatif. Boleh ajak suami cuba lagi. Kalau positif then sila g klinik. Tanya sini...kami tak de scan nk scan perut tu. Ye idok?

Boleh jadi ya. Boleh jadi tidak sbb gangguan hormon. Sahkan dengan upt sis

Cek upt. Period delay boleh jadi hormon terganggu. Boleh jadi subur lambat.

saya sebulan dah x uzur and then tiba²hari ni uzur 😌

We can't answer this. You have to so upt test

cek upt , kdg gnguan hormon

Better check upt sis .

Kena cek upt.

Cek dlu sis