Naik flight

Hi, nk tnya, safe tak klu mommy preggy 7weeks naik flight 3 jam? #bantujawab #firstmom

4 Các câu trả lời

I pun tngh 7 weeks, akan naik flight to SG next week. Doctor said boleh je, asalkan x de serious cramping ataupun bleeding. Minum air banyak dan stretching kaki tu.

tak ada masalah kalau sis dn kandungan oke.. sy tawau ke kL pon mcm tu.. masa nak landed tuu ja la hati2, bawa bantal mcm donut tuu utk keselesaan..

kalau awak ada history gugur, elakkan.. boleh dapatkan advice doktor juga.. sebab tak ada stop flight tu.. mcm naik kereta boleh stop rehat kejap..

2mo trước

sy pernah tny Doc kk, Doc sarankan dpt advice dr dia dlu sblm nak fly, dia akan issue surat. itu lebih baik. sy nak fly masa 12w nnt

Xde masalah rasanya..kalau dh sarat mgkin xdigalakkn