Hamil / Tidak

hi, nk tnya pndpt anda semua .. kalau samar² mcm tu tanda pregnant ke .. harap beri info pda komen kt bawab .. 😍 terima kasih

Hamil / Tidak
1 Trả lời

yg hijau tu nmpk samar. tpi yg casette tu nmpk 1 line. boleh try buat upt lgi 2 minggu. mesti nmpk terang. btw, take care mommy. jgn lasak², jgn buat kje berat. boleh start makan folic acid.

2y trước

yg casette tu samar² juga tpi bila ambik gmbr mcm tk clear mne .. 😅 .. nk bg clear nmpk after 2 week .. excited sngt nih 😂