Turun darah 38 weeks

Nk tnya mummy2 dkt sni ad x yg turun darah time 38 week nk ke 39 weeks , kalau trun darah org kata lmbt sikit nk bersalin , mummy2 ad x pengalaman trun darah , sy dh trun darah kemarin 1/1/24 hri ni still trun darah tpi x byk , agak2 bila ya nk bersalin , dh pegi hospital tpi bukaan bru 1 cm doc bgi blik Firstmom

1 Trả lời

Turun darah tu blood show kan? Saya kena induce, baru blood show. Tengok pada baby bila bersedia nak keluar

9mo trước

3 hari induce. Induce procedure failed sebab fetal distress, terus emergency czer.