kencing kotor

Nk tnya minum barli dalam masa 2 hari akan ok ke air kencing kita?

5 Các câu trả lời

Minum barli kosong sis..tapi air masak pn kna minum banyak.. Jangan tahan kencing and lps tu cuci bersih, lap ngan tuala yg kering. Seluar dalam and pantiliner pn kna kerap tukar.

In sya Allah akan ok , seeoloknya barli yg kte rebus sendiri dgn gula batu , https://id.theasianparent.com/manfaat-barley kelebihan barli yg lain utk ibu yg hamil dan x hamil :)

Ade kuman ke dlm air kencing

Mkn sup lobk putih lgi cpt

InsyaAllah sis