Period tak tratur

Nk tnya last period bln 5 start bln 6 smpai skrg tk period..check upt ngtf..tpi perut sperti org mngndg..dah bt scan tapi tk tw knp doc scan belah kanan tepi je patutnya lau tk silap scan mnyeluruh kn..upt pn ngtf jg..simptom2 smua alami tpi dr kata xda apa2..bg apa2 suggestion pn xda..ubat pn xda..dr just ckp biasa ja..hal biasa ke lau cmtu??..perut lau d tekan rasa mcm ada something dkt dlm cm ada isi cmtu tpi tk tw apa sbb scan doc tk scan Btl2 even sya kna ktawa olhnya..dah bnyk klinik dah pigi tpi sama jg..takut je fibroid ke kanser ke cyst ke..any suggestions??.. Perut sya jika duduk terasa lembik tapi jika baring dn sentuh bhgian perut mmng ada rasa something dlm perut like cmna nk ckp??..ketulan bkn jg sperti bola pn bkn something ada isi lr cmtu atas bawah kiri knan terasa..then terasa ssuatu bgerak dlm perut..klu bdiri pula perut rasa keras n terasa sngt ada isi dlm perut cm yg sya ckp td tu lr something yg tk tw apa dkt dlm..buntu dah nk bklinik sbb doktr kata xda apa2 malahan sya kna ktawa sedihnya

2 Các câu trả lời

sy pun last period bulan 5 .. skrg dh masuk 3 bulan lebih.. mula² tu mmng misi tak caya sy pregnant sbb buln 4 sy gugur.. baik sis pegi cek dekat klinik berbayar ke.. minta scan perut sbb lama tak period kan.. inshaallah ade tu🤭

2y trước

Dah pgi private jg tpi tu lr dr scan dkt tepi perut je dia tk scan mnyeluruh pastu sya d gelak olhnya satu staff tu gelak

pg hospital je terus. mybe mslh hormon. atau crik pakar gynae around ur area. selalu nya private hospital ade. kalau gov ade tpi kena appointment, lama la nk tgu.