Bau busuk dari faraj

Hi nk tnya korang yg bersalin secara czer pernah tk keluar cecair color hijau lepas bersalin ? Lepas pagi ni sy nk kencing pastu ada bau yg busuk dari faraj ? Apa tu ? Sy dah direct ws nurse and dia tnya je ada rasa gatal2 tak ? Sy ckp tk sebb mmg tk gatal pstu sy tnya kena ke hospital tak dia ckp tkpe jur . Normal ke ? #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu #firstmom

3 Các câu trả lời

Sy pun bersalin secara czer... Tp buat mcm sekrg alhamdulillah.. Dak lagi la yg pelik2 berlaku... Klu awak rasa x ok.. P klinik chek awak...

saya tak pernah pula keluar mcm tuh. ke keputihan kot. tapi rasa better awak p klinik biasa la. lagi snang tau jawapan.

9mo trước

Keluar sekali tu je lepastu tk dh , nnti sy ke klinik jgk lh klu mcmni

2x czer tak pernah keluar cecair pape warna hijau dlm tempoh 60 hari lepas bersalin