buka buku pink

nk tnya klau 9 minggu ok ke buka buku pink...xtau sbab baby first 😅

16 Các câu trả lời

call kk sis, saya masa baby 4 weeks dah call kk tanya procedure macam mana. kk area rumah saya kena book appointment then nanti nurse akan set tarikh untuk datang buat buku, dalam 11 weeks baru mai bukak buku

sy 6w da buka buku pink . tp ad tempat nak kita 11w baru buka . sbb dorg ckp awl sgt nak buka klu 6w tu . sy first time xthu . sy buka je masa tu . tp klu buka awl ni , asyik kne g checkup jela .

bleh dah tu,, dlu dah nak buka buku wktu 9w tp nurse sibuk msa tu,, jadi 13w baru terbuat☺️

Call kk terdekat buat appointment. Sy tau pregnant ja terus call kk. 9 weeks dah buka buku pink

okay. sbb kena buka before or x lebih dari 12 week. if dkt area Selangor. appointment booking online.

3y trước

sis guna queuemed online sistem tu ke? kena pilih category yg mana ya. medical checkup ya?

blh dh. sy pegi masa 10wk, kk bg new appt date utk buka buku. bukan terus buka masa tu.

okay dh tuu.. sy dulu buka buku pink masa 7weeks..

sy 7 weeks dh buka buku pink sis #TAPACTIVEUSER

paling lewat 10 weeks. seeloknya 6-10weeks.

Boleh sis...sy 9weeks dh buat buku pink..