ovulation

hi, nk tnya, kalau mcm ni positive ke?? sy nk check ovulation day

ovulation
14 Các câu trả lời

kalau positif garis kanan tu akan sama terang atau lebih terang dri yg kiri based on gmbr awak amikla. Tpi klu dh mcm ni bleh dah nk start bersama smpai btul2 terang dan positif

Negatif sis. Kena line sama terang atau lebih terang. Refer pada plastik opk tu.

Kalau dua2 sama terang atau garis pertama lebih terang baru positive ovulation day

rasany negetif sis... test opk 2jam sebelum mnm air.. moga ada reziki

Check with the doc to be sure

Negative rsenye sis...

Belum lgi rseny...

Boleh dh tue sis

Check kali ke 2

Blm positif lg