Krim gatal untuk baby

Nk tnya kalau kena ketik semut atau nyamuk nk pakai krim apa eh untuk bby 1y keatas ? Sy cuma letak krim snowy tu kalau kena dgn nyamok cepat jugak hilang merah tapi kalini kena dgn semut lambat jugak hilang gatal pulaktu ..

1 Trả lời

Anak2 saya dari baby semua saya sapu minyak gamat jaa Nyamuk ka semut ka kembung perut ka luka ka saya sapu minyak gamat jaa Cepat hilang merah cepat hilang gatai cepat hilang parut Sampai la anak sulung dah 7 minyak gamat ja dia nak guna minyak angin lain semua dia takmau…