Bersama suami

Hi nk tnya kalau czer kena pantang 100hari jgk ke nk bersama suami ? Kalau lepas 44hari kita dah bersama luka dlm tu ok ke ? #seriusnanya #bantusharing #firstmom

1 Trả lời

tk kisah la bsalin normal atau czer klu nk bsama tu tolong pkai perancang dulu. ataupun tunggu smpai period dtg. bukan psl luka saja..psl lps bsalin ni fasa subur. silap sikit double line next month.

6mo trước

Sy tnya pasal pantang 100hari bukannya pasal perancang and takkan la nk bersama nk pakai perancang pun kena bagi tahu kat sini ?