Help me mummy😭

Nk tnya ibu-ibu semua ..sy baru tahu pregnant ank kdua 4 weeks dalam masa yg sama ank sulung sy masih breastfeeding lagi umur anak baru genap 2 tahun…ada tips tak nak bagi lepas mnyusu🥹buntu nk buat mcm mana🙂‍↕️

1 Trả lời

Saya pregnant anak kedua masa anak sulung setahun lebih n direct breast feeding Saya cakap kat anak sulung dia kena stop susu sebab kena simpan susu untuk baby… kena bagi anak pham dalam perut ada baby… lama2 dia paham dia stop laa… anak saya dalam sebulan dia fully stop siang n malam…