Just nak tau

Nk tnya dah pnghujung ni normal ka bila mommy baring bby x gerak...bila bangun duduk baru aktif bby nya

5 Các câu trả lời

macam saya terbalik pulak sis hujung² nak bersalin ni bila saya baring baru baby aktif gerak kalau duduk atau jalan xgerak kalau gerak pun 1-2jam sekali

2y trước

pulak..sy baring dia diam ja x gerak langsung smpai cuak mommy dia...bangun duduk ja trus aktif...alahai budak ni..

Mungkin normal sebab perut dah padat. Tapi saya makin tunggu hari makin aktif dia berjoget tak kira baring ke duduk ke😂🤣

2y trước

sy tunggu duduk baru bby gerak...kalau baring bby malas nak gerak...duduk sakit pinggang plk

Mungkin masa baring , kedudukan bayi memenuhi rahim. tu yg tak rasa gerakan

Terbalik kita..saya baring baru dia gerak..

Asalkan baby cukup gerakan, syukurlah.