PCOSer

Nk tny mummy2 PCOSer ... bila prggnt dlm keadaan period x regular... due date bersalin ikut gmbr scan bby je kn? U all pny due date berubh x dr awal prggy smp dh cukop bulan? Atau Dr refer due yg sama je dr awal ke cm ner ye? Share la pnglmn... tq?

2 Các câu trả lời

Saya jg pcos, due date scan ku beda 1minggu sama date hitungan period. Saya pun lg tgg nanti 36weeks dr scan lg liat doc cakap ikut date mana.

Saya punya ikut ukuran dari scan. Alhamdulillah sama. Due date Sy sepatutnya 18/10 tapi keluar 15/10