Set Berpantang??

Hi nk tny mommy² set berpantang yg sesuai utk bersalin normal n ceaser. Sbb masih blur lgi 😅 skrg bru 5 bulan rsa mcm awal lgi nk shopping 😂 #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Sama kita 5m, sy due Jan/23 hehe.. Tp sy excited. Dekat 70% barang baby & Momi dah beli. Set berpantang jer xbeli Lg.. Xtau normal ke czer.. Anak 1st czer.. Beli nona roguy. Tp x full, dlam 4 item je rasanya.

Dah boleh list kan apa patut dah tu. Nanti beli je setiap bulan sikit2. Ramai jugak cuba ummialya & nona roguy. ☺️👌