Blood pressure in early pregnancy

Hi nk tanya.. sy pregnant 5 weeks 3 days, tadi ada pi scan.. semua ok.. tapi bp sy tinggi.. 150 lebih.. apa yg perlu sy buat.. blm buka buku lg.. biasanya klu gi kk doc ada bg ubat x.. ni baby kedua.. 1st baby xde pulak mcm nie.. ada x siapa2 berpengalaman mcm sy.. boleh share... Tq semua

1 Trả lời

Nnt doc pantau dulu.. Tgk mcm mana.. Pg je daftar jgn lengahkan sbb high bp tu bahaya. Bila doc on ubat, ok jer tu. Dpt normalkan bacaan bp u. Dont worries. Daftar dulu.