Keputihan berwarna coklat.

Hi nk tanya, saya dah 28 mggu. Lately ni keputihan saya berwarna coklat. Kadang tu ada keluar setompok darah je. Bila gi klinik doc ckp takde apa melainkan keluar darah fresh yg mcm darah period. Saya risau perlu buat apa ye?

1 Trả lời

Hi, kadang2 doc malas nak cek betul2. sedangkan kita ni sangatlah risau. biasanya kalau begitu, ada yang berpendapat terjadi disebabkan Uri Puan dibawah menutup laluan baby. boleh Google utk maklumat. apapun dapatkan nasihat doc. jika nanti next scan boleh tanya doc kedudukan uri di mana, kedudukan bayi Di mana. jika Puan tiada alami sbrg sakit, atau conraction kuat pada usia kandungan skrg, Insha Allah takda apa. semoga dipermudahkan urusan 🤲🏻😊

2y trước

Terima kasih awak