Bleeding. Pregnant 6w

Nk tanya, saya bleeding, da pi klinik swasta tpe doc ckp xdk ppe,baby ok.Yg jd risau nya mcm makin kerap bleeding nya, kdg byk kdg sikit.Nk pi KK tpe tkt x layan sbb x buka buku pink lg.Apa ptt saya buat? Serius blur.First time jadi 😰

3 Các câu trả lời

boleh je direct ke KK/emergency. no worries takde buku pink pun, inform bleeding berapa lama. kaler apa, kalau ada gambar lagi bagus, then dorang akan bantu di situ. semoga dipermudahkan urusan 🤲🏻

masa kt klinik dktr scan, dia ckp apa je? kntung ok bulat or mcm mana?

10mo trước

Kantung ok. Ada heart beat. Baby pun ok. Cuma doc ckp miscarriage symptoms. Takut sbb lps jumpa doc pun masih ada bleeding.Ikt kn minggu dpn baru pi KK buka buku pink

maybe boleh try minta ubat kuatkan rahim dari klinik swasta