34weeks 4day

Nk tanya pe tanda2 nk bersalin ye.

2 Các câu trả lời

Macam saya, pecah air ketuban on 37 weeks. Lepas pecah air ketuban pukul 6.30 pagi, pukul 7 lebih nak ke pukul 8 pagi baru saya start contraction. Gi hospital check bukaan dah ada dan confirm pecah air ketuban, pukul 10 pagi masuk dewan bersalin, 10:55 pagi selamat bersalin. Anak pertama. Alhamdulillah 🥰💕

Depends pada org.. Pengalaman sy perut mengeras yg kerap (contraction), 2 hari before bersalin setiap sejam perut mengeras.. Then makin lama makin kerap.. Ada setgh org pecah ketumbam, bleeding..