Kos Bersalin

Hello nk tanya, kos bersalin hospital kerajaan brp ? And brp charge warded sehari ? Setiap hospital kerajaan sama je ke atau lain" ? #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

kadang caj gov hosp ada yg tak sama. kaedah bersalin,ujian makmal,alat bantu semasa proses bersalin,berapa lama duduk wad dsb menentukan berapa caj yg dikenakan. mcm sy,bersalin 3 anak di hosp yg sama,harga RM24,RM26 dan RM38. utk katil wad kelas 3,sehari RM3. ada juga hosp yg semi gov,harga lain lg. tp kalau bersalin normal harga tak sampai RM100

8mo trước

oh mcm tu , okay thankyou

Lain harga sis. Kena tamya tempat you nk bersalin tu