Bleeding 12 minggu

Hi nk tanya kepada ibu2 , saya twin pregnacy semalam ada makan durian 3ulas dan tetiba bleeding darah yg cair bnyk . Bleeding darah mcm air pergi hospital pagi tadi darah dah takdak dekat pad . Tapi smlm tukar pad 2kali sebab penuh darah air . Ada sesiapa berpengalaman? Mohon bantuan dan kenyataan #bantusharing #ingintahu ##Sharing_dong_Bund

1 Trả lời

sorry xde pengalaman.. scan baby ok ke? mungkin perut xtahan durian panas

1t trước

ohh kt hospital doc xde check ye? slalu nye doc akan scan n check kalo ade bukaan klo bleeding 😅 ok hopefully semua baik2 saja ya