kepastian

Nk tanya kat ibu2 semua... Ada nmpk tk line kabur kat situ.. Ke perasaan sy jee.. Tunjuk kat suami, dia kata perasaan sy je tu.. ?tarikh period lg 2 hr.. G check tu sbb xsdp badan.. Rasa mcm nk demam..

kepastian
96 Các câu trả lời

Check awal2 pagi. Time kencing 1st. Kalau ada, InsyaAllah pregnant :)

Kalau nak test upt mase pagi2 subuh air kencing pertama.. Sy selalu buat time tu..

try cek time subuh or esok hari, time kencing pertama lepas bangun tidur..

Sya nmpk 2 line.. 1 tu smar sngt tp ada.. InsyaAllah ada tu.. Thniah sis

Try cek lg mggu depan..sy awal2 pom mcm tu demam on off je..sdr2 dah 5w

sy test blur mcm ni 4w.. tungu 2 3 minggu lg terang la tu dua line😆

Npk tuu line kabur mybe masih baru..jaga baik2 kandungan tu yee..

Test ni jgn dibuang , tengok 2 ke 3 ari ni line tu jd pekat x insyallah

5y trước

Upt normally valid utk 5minit je. Lepas tu dh boleh buang

Ada nmpak..try lg smnggu..cek pagi² time air kencing tgh pekat

samar2 sis, test lg lps bngun pagi2..inshaAllah ad rezeki sis..