PENYUSUAN BABY FM

Hi nk tanya, If baby menyusu FM, masa tdr mlm perlu ke menyusukan baby ikut jadual penyusuan atau tnggu baby bangun nk minta baru bancuh susu? #baby 6bln #1st mom jgn kecam

2 Các câu trả lời

Ikut jadual. 6 bulan br nk mkn kan. Susu penting lg klu 6 bulan. Until dia msk 8 atau 9 bulan, blh cnsider x pyh bg mlm. Baby sy 6 bulan, dr 12am - 7am tu, dia minum dua kali susu. Msk 8 bulan, sekali je. Dlm pukul 3am/4am. Klu sy x bg, 5am tu dia mmg akn bangun menangis mnta.

4y trước

Sblm tidur, dia akn menyusu sekali. 10pm.

maaf puan..sy kurang psti ttg ini..sbb tiada pnglmn susukn ank dgn susu fm...tp xpe..sy try up status puan ni ea..hrp ada yg sudi share pnglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin