Bawa Fone Dlm LR

Hi nk tanya hospital kajang , duk dalam LR blh Bawa fone tak ? ada yg kata blh ada yg kata tak blh . Edd::://20/10/20 😁

4 Các câu trả lời

ntah la ea, saya dulu masuk Labor Room tak terfikir nak pegang phone sbb tengah tahan sakit contractions. bila pikir2 balik ni kan, saya tak ingat mana saya letak HP tu, tau2 dah bersalin masuk ward tiba2 Ada dlm beg😂 padahal rasa macam tak bawak pun

saya hritu pun xingt apa satu dh ..fon ad dlm beg baju rpanya suami letakkan skali dgn cas fon ..suami tkot xleh brhbung dgn bini

sye kat hospital ampang boleh je. siap letak tepi bantal lagi 😂

sy bawa je sist..dah brsalin ke sist😍