Kebarangkalian

Hi, nk tanya.. Haritu sye ada test upt double line tp samar2 sgt.. Sye cek belah mlm dlm pukul 8 lebih.. Pastu esok pg sye cek lg skali utk first air kencing.. Tp tiba2 xde pape pula.. Mmg normal mcm tu atau mcm mana ye?#ingintahu #bantujawab

1 Trả lời

Biasanya yg first air kencing wktu pagi valid…bacaan plg tepat bbrpa mnit lps test..lebih sejam ke dh xvalid..kalau mmg +ve biasanya mmg terus naik doubleline…nk confirm lg tnggu seminggu delay period

3t trước

Baik, sgt membantu. terima kasih yee..