pertanyaan

Nk tanya dlm group ni sape yg ada kne cucuk kancing gigi kn sakit x lpas kne cucuk tu

53 Các câu trả lời

cucuk to mcm biasa ja rasa mcm kita kna masa skolah dlu..lpas pada to rasa lenguh,kebas

saya ambik masa 3 hari jugak nak hilang sakit tu 😭 , 30 haribulan ni lagi sekali hm

tak sakit pun.. ad org cakap lepas cucuk rasa kebas tapi sy tak rasa apa ii pun😁

Pernah kena cucuk. Tak sakit sangat pun mcm kena cucuk ambil darah je.

baru kena cucuk kelmarin..tak sakit..cuma lepas cucuk terasa kebas je

X, saya x rasa ape ape pon . Mybe sbb tangan aktif sangat buat keje.

Tak sakit la . Biasa je . Cuma lenguh Sikit je nnt ☺️☺️

Baru lepas cucuk 16/12 baru ni ... rasa nak demam juga la 😂

rs kebas je lh sis..cucuk dexa lg sakit..smp m'galir i mata

dia rse berat tgn nk buat krje.. 🤭.. lain org lain rse..