Contraction

Nk tanya, cmne rasanya contraction?. Saya 30w lately ni kerap rasa cramp mcm senggugut bahagian bawah perut.. Sorry, sbb first time mom.. thank you in advance🌷 #pleasehelp #firstmom #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

Hai. Contraction selalu nya kerap sangat berbanding perut mengeras waktu malam tu. Contraction akan sakit bahagian perut sehingga bahagian pinggang. Itu pengalaman saya. Apa pun jika dah kerap sangat boleh terus ke hospital ya