nak masuk 37w

nk tanya blh dah ke buat senaman cth mcm turun tangga dgn jln itik ? perut sy dah kerap mengeras jgk , risau kalau buat senaman awal beranak awal je . kalau blh nk beranak ikut due . #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

jalan itik dgn turun naik tangga tuu untuk mudahkan baby masuk laluan. 37 minggu tu dh ckup bulan dah untuk beranak tak semestinya 40 minggu ngam2 kalau awk nk tunggu 40 minggu takut lebih due date kena induce

2y trước

baby sy dah masuk laluan dari 35w lagi cuma tunggu dia nk keluar je , kiranya sy kena buat senaman terus ke utk bg dia keluar ?

buat jelh.. bby ni klau dia nk kluar x kira dh ckup due ke x.. sy ritu x ckup due dia kluar dh..