pengalaman

Just nk share pngalaman 2x msuk ward..tp x brslin..first mse kndungan 36 minggu 3 hri..mse tu ade kluar darah yg byk..sye ingtkn tu darah nk brslin.msuk ward tahan..3 hri..pastu balik..rupenye itu darah hasil.selukan yg prtama dari dktor kk.. Pnglamn kdua..skrg..skrg dh 39 minggu 5 hri..menunngu hari baby nk kliuar..jdikan crita,3.3 tu sye rse skit kt perut..skit sngt..jdi suami trus bwak ke hspital..msuk lbaour room msih skit..smpai dr bg ubat tahan skit trus hilang skit tu smpai lah hri ni..jdi dr bg discharge wad ptg ni..ok.. Dr suh tunggu smpai lah due brslin ahad ni..hrp baby sye slmat lahir sblm due or on due..dgn selamat... Pnglaman mlihat ktil sebelah yg hmpir sume ceazer ada yg normal..bila tgk baby happy je rse.

pengalaman
1 Trả lời

Dah brsalin ke sist..Allahu..brtabah ye..bila baby kluar..ok dah tu..haruman syurga psti dpt dhidu jga..😊..sy pun prnah kena than masa 38 weeks sbab kurang tndangan..part kena seluk prtama kali tu..Allahu..mw nngis sngt...sminggu slpas tu..kluar la..haruman syurga bak bdadari ..pnat lelah xksah masa tu..nmpak je baby..trsnyum..xtw apa nak ckp..

4y trước

Alhamdulillah..congrats sist..slamat brpantang..jga kshtan elok2 moga sist dan baby dbri kshtan yg baik..amiin☺