confius

Hi.. nk minta pendapat la.. sepatutnye period 29/8 ni.. tp start drp sabtu lps keluar darah sikit2..tp xbyk n kekdg je de darah tu.. n still de sampai arini.. perut pun rse xselesa mcm segugut.. simptom pregnant ke ni.. ke mcm priod eh.. confius laa ?

2 Các câu trả lời

try tunggu hari sepatutnya period ke or kalau rasa nak buat test buat ja sis hati kita juga yang lega nanti dapat tau mcm mana resultnya klu lebih risau lagi, refer doc ke yaa

Try tunggu period datang ke tak nanti. Kalau dah lambat, ambil test