Very recomended 👍🏻

Nipple cream pigeon ni sgt2 bgus dan very recomended 👍🏻 jika alami nipple crack... Try guna nipple cream ni sgt mmbntu dan cpt sembuh dr alami nipple crack atau nipple trsumbat..mommy2 blh msukkn dlm list ea... Selain drpd ni ..jika sush nk jumpa jnis ni dkt kedai.. boleh juga try nipple cream kluaran palmers .tu pun bgus..

4 Các câu trả lời

Pigeon ni kalau sapu kat nipple, kena basuh dulu tak sebelum direct feeding?

9mo trước

most welcome 🤗

Beli dekat mana ye

1y trước

Thanks!

👍

👌