DUE 7MAY2023

nie hari 7hb dah due saya tapi masih belum ada lagi tanda² nak bersalin. dah buat macam² exercise tapi still juga takda tanda. first baby memang akan overdue ke ? hm risau nye rasaa 😢🥺

2 Các câu trả lời

saya due besok 8/5 . sama jugak dh exercise apa tp takda tanda .. doktor bg sis tarikh lain ke nanti

1y trước

aah doktor dah bagi tarikh. 13hb kena serah diri ke hospital kalau masih lagi tak bersalin

overdue is normal. sy pun overdue bby kuning xlama, milestone bby pun quite fast.

1y trước

awak overdue tu berapa hari yee ??