35 minggu 4 hari, makin sakit ari ² bila berjalan? Due 22/8. Sapa rasa benda sama? #firstmom

Ni tanda bby nak kluar dh ke? Maaf tanya sbb first time mom

9 Các câu trả lời

Sy due 6/9 . Skrg pun dah sakit nak jalan . Sakit tu xyh cakap lah . Xthu nak gmbr kan mcm mana . Nk tk nk kene paksa juga jalan . Slow2 je lah berjalan sambil pegang dinding 33week 5day

Saya due 17/8. Sakit ari2 doc ckp tu normal. Da tnya Minggu Lepas sbb sy pun rasa bnda yg sm. kkdg rasa mcm tulang pingul pun x centre. Lebih2 lagi Klu bngun dr tidur 😅😂

Sama sis. Saya due 23/8. Malam je selalu mengeras. Pastu sakit kat bawah ari2 macam nak period. Kat bahagian bawah pun sakit2.

same la kite... baby dh nk turun ke pangkal tu

Sy 21/8.. sy pn rasa bnda yg sama..

sy pun rasa benda sma , due 29/08

mg dpmudahkan segalanya amiin

Sama la kite awak, sy 23/8..

same here...