Nak tanya

Ni sama ke dengan maggie? Teringin la nak makan huwaaaa?

Nak tanya
31 Các câu trả lời

Yunx boleh je nak mkn..mkn maggi pun boleh tpi kalau boleh maggi tuh rebus dulu lah lepas tuh buang air rebus tuh hilangkn lilin dia..perasa dia tuh letak spruh je..then cmpur lah dgn syur2..kalau sy msak maggi ta guna pun perasa dia letak kari sikit je..sama je rasa..

Sy ni mmg hantu Maggie. Ap2 Maggie Pon blh msuk. Sbb skg trauma mkn n hidu mknn lain, jd Maggie penyelamat. Tau x sihat. Tp sbb trauma mkn n hidu mknn Len. Huhuhu.

Salah ke makan maggie? Sy mkn je maggi, even malam sebelum deliver pun mkn maggi lagi. Tp berpada2 ok. Heee utk just rasa its ok i think 😘

Boleh je makan..sy pn klau badan lesu2 .makan mee pama tu beres..berpeluh aih..nk sedapkan lagi tambah la sayur sawi ka , tomato ka . Lagi okkk .

Sedapnya pama ni.. Dah lama tak makan.. Bila nak makan, cari takde pulak 😂

Hihi..kita pun ada beli hritu.. bru mkn sekali je la masa pregnant ni..😁

Mee pama tu sedap.. Sy mkn Kdg2 hari2 time terjaga dari tido sbb lapar😅

Sekali sekala is ok. Tapi ingat .. ini semua makanan x natural.

jangan selalu... perencah dia kuat msg tak bagus utk baby 😃

Mencari.. Tp xjumpa.. Kalo xcari ade je depan mata.. 😅