Upt Mamma perfect valid ke ?

Ni positive ke ?

Upt Mamma perfect valid ke ?
26 Các câu trả lời

kat blkg kotak or peket ada x cara nk tgok upt tu? sometime sy pelik bila tgok result tu dh nmpj still mommy2 tya sini.. 😂.. double line tu samar 1 pun org pregnt. ini nmpk dah terang sgt dah ni mommy😊..tahniah..

2y trước

Betul sy pernah guna mamma perfect ni double line tapi sebenarnya takde kena scam sbb tu dia tanya tk salah pun

betul positif, walaupun samar, boleh scan, tapi jika scan tak nampak boleh check melalui darah beta hcg, selalunyaa kalau masih awal dorng akan suruh dtg 2 minggu lagi untuk scan balik 🥰 apa2 pun tahniah, welcome to new world mommy

Tahniah.. positif.. sbb line naik kat T tu (trace). C tu control line. Naik line dua² dh kira positif. Terang jugak tu sis walaupun dlm gambar. Blh la p cek kat hsptl/klinik utk lebih yakin

alhamdulillah + ni .. sy dlu mcm tu jugak .. setiap hari test, makin hari test makin pekat .. disahkn pregnant pada 22/6 .. pergi scan dah mssuk 6 week ..

2y trước

alhamdulillah.. terima kasih yeee.. doakan saya ada rezeki yeee..

Tahniah terang sgt dh tu. Sy line samar2 pun confirm pregnant. Take care ambik folic acid ye

sy pun kne prank ngn upt ni,sy try test urin ank lki sy umo 5 thn, positive jgk...

klau dah terang macam tu masih ragu baik pergi klinik or hospital jer sis

Alhamdulillah positive. Tunggu line sama terang br g scan ye..

InsyaAllah kalau terang mcmtu dh positive tu. Try dip n tell pulak

obviously positif tu sis. ni bukan samar2 dh ni mmg jelas ternyata 🤣

2y trước

untuk sekarang ni, i rasa sis ni confuse sebab upt eco selalu bagi harapan palsu..