Nak tanya sikit Upt

Ni maksudnya apa??

Nak tanya sikit Upt
7 Các câu trả lời

nmpk mcm double line. nanti another 2weeks boleh repeat upt balik. line akn jadi lgi terang. congrats mommy

2y trước

Sis natalia, adik sis period tak teratur ke? Sma mcm sy, last period 21/4 smpai skrg xperiod tp upt samar2 ja, lebih samar dri gambar ni, rsau sgtt tak tau mngandung atau tak ni😣

Positif. Tapi masih sgt baru. Tunggu lagi 1/2 minggu pastu, test. Nanti line akan jadi merah terang

Hai sis, mcm mna dh skrg sis? Pregnant tak? Sbb upt sy lebih krang mcm ni, konfius🥲

Nampak macam positif ni.. Nnati cuba lagi dalam 1 atau 2 minggu lg..

mcm pregnant. try test lg seminggu

kalau saya ni +ve..