valid ke tak?

hi ni kira pregnant ke upt saya samar2 saya baru jer test upt tadi tak sampai brpa minit line tu naik, selalu sya test memang -tif terus. saya test sebab saya kembung perut tekak rasa pahit mual. last period 27/06 saya irregural, jangkaan sptutnya saya period 1 haribulan. tadi saya guna upt test yg boleh guna anytime. harap kali ni tak scam. doakan saya ada rezeki utk ada zuriat sendiri.

valid ke tak?
2 Các câu trả lời

alhamdulillah positif tu awak. InsyaAllah sy dlu pun mcm ni tau lepastu beli yg mahal sikit kat watson and naik jgak 2 line terus pg kk untuk double cnfrm. sbb kalau test utk pregnant 1line samar 1 line pekat pun da dikira positif.

pregnant tu