Ok ke Bbt sy ni?

Ni cycle ke2 bbt sy. Dpo 11 harini. Ok ke bbt sy ni? #ingintahu #bantusharing

Ok ke Bbt sy ni?
4 Các câu trả lời

Ok ni sis. Tak turun lagi temp ni maknanya still ada peluang pregnant. Sy guna bbt ni utk 2 org anak sy. Bulan kedua terus pregnant. 😅

12mo trước

Aamiin. Semoga ada rezeki bulan ni. 🥰

diakhir suhu jadi penentuan..harapnya suhu kekal dan ada peluang pregnant☺️

12mo trước

Aamiin. Semoga ade rezeki kali ini 😊

hi sis, mcm mna cara bt bbt ni? blh tlg ajar ka☺️

12mo trước

Guna app fertility friend sis. Kena rajin ambil suhu tiap hari. Nnt app ni detect bila waktu subur (line merah tu). Kalau suhu jatuh mendadak tu (34-35 bg sy) maknanya nk period.

ok ni