bleeding

Ni ari dh hari ke3 saya bleeding..perut pggang sakit, bleeding x byk...tp sentiasa kluar...2 hari lps jumpa doc..scan nmpk kantung bby..heartbeat blom nmpk lg...doc bg pil kuatkn rahim...skrg ni cm ne ye..nk pegi hospital ke @ stay dlu tuk 2,3 ari lg...ada yg pnh alami cm saya x? Please respon..hati dh risau sgt2

13 Các câu trả lời

dh bape mgg tu sis?

Saya pun sama sis... 5ari da kluar drah tp pad xpenuh pun sikit jer... Da jumpa doc 4ari lepas dia sruh...tggu 2minggu. Kndungn 9w da skg... Doc check masa 8wk..ari 2. Blum ada heartbeart lg.dia sruh jumpa pakar O & G 30hb nie.

Drh mcm period ke? Ada cuba buat upt lg? Cuba buat upt. Tgk line kabur ke atau masih terang. Dulu sy gugur 5minggu. Wktu klr drh tu upt dh kabur.

5y trước

Ya drah mcm period..kdg lendir drah. Tp skit jer.. Tp xda plk sakit perut.. Cuma smenjak bleeding..mcm xselesa