minum air gula

next appointment dah kena minum air gula sbb berat naik mendadak dan saya ni masih lagi ada rasa loya dan mual. mcm mana nak elak muntah ni? tolong bumil2. #bantusharing #firstbaby #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Biasanya nurse akan tnya keadaan kita klu loya tu teruk boleh cari tarikh lain tnggu ok skit. xhabis2 kena repeat minum air gula klu muntah. Saya dah minum kemarin syukur masa minum tu keadaan sy mmg dah ok x loya langsung. Minum one go ja, jgn henti2 rasa manis menyengat sgt tu rasa bbrpa saat ja then ok dah. Tp lps dah minum tu dia serang pening kepala pla, pastikan bawa minyak kapak oh apa2 minyak yg ibu suka hidu laa.

kalau ade rasa loya and mual, ckp dgn nurse, tgu hilang mual2 dulu bru minum.