New obimin

New obimin tu kalau kita makan start pregnant 4 weeks boleh ke?.. lepas test +ve pregnant je terus beli obimin kat watson haritu.

18 Các câu trả lời

blh jk sya pn awal preg jmpa doc trus kena bgi tu bgus untk kuat kn kandungan skg msuk3bulan doa kn sya

Awal pregnant mkn ubt zat besi makin teruk morning sickness.. X tahu la org lain.. 11w ke ats br ok

Obimin makan lepas 12weeks. Folic acid saja perlu di awal trimester ye.

Folid acid yg penting utk 1st trimester. Yg lain trimester 2

Biasa untuk awal mengandung memang makan folic acid je.

obimin tu untuk apa yaa

2y trước

kalau yg tgh usaha pregnant boleh mkn cuma amek yg dos sikit. mcm obimin dos folic acid dia 5mg. yg sikit ada juga jual kat watson brand appeton essentials. yg ni 0.4mg je

boleh

blh