New Obimin perlu diteruskan sampai minggu ke berapa?

Hi semua, saya nak tanya.. saya dah 18 weeks makan New Obimin dah 3 minggu dari KK, skrg New Obimin saya dah nak habis, perlu teruskan atau stop dan makan acid folic shj? dan kalau perlu teruskan, ambil New Obimin di KK shj atau kena beli sendiri di pharmacy ya?

2 Các câu trả lời

perlu mkn obimin hingga sebulan selepas bersalin. kalau dh nak habis boleh beli di farmasi luar sementara tunggu appt kk