Tidur meniarap

Hi, new mom here. Anak saya sejak masuk 6 bulan dia nak tidur meniarap, tapi dia masih belum boleh meniarap lama lagi. Ada tips tak mommy semua? Setiap malam dia akan gelisah nak tidur jugak meniarap tu.

3 Các câu trả lời

anak saya pon cmtu...dulu tido terlentang elok je nyenyak...tp sejak2 ni dh boleh meniarap dia mesti nak tido meniarap atau mengiring...jadi nak elak dia tido meniarap...saya letak je bantal kat tepi dia...atau pon tunggu dia nyenyak betul baru saya terlentang kan dia...saya pon first time mommy...

Letak bantal atau sis mengiringkan dia dengan peluk bantal peluk tu

mksd xblh meniarap lama tu, dia akn bising ke?

1mo trước

oh faham. then klu ank sembam muka kebawah, dia pandai kalih muka kiri kanan x? klu boleh, cuba awk biarakan dia tidur meniarap..and pantau. ank sy pun sejak 5bln lbh suka tidur meniarap..awl2 sy pantau tkt muka dia tersembam kebawah..lama2 dia ok, tidur pun 4 jam baru bngun minta susu.