Due December 2020

Nervous banyak !! firstbaby ada orang bilang 36 week baby akan sedia keluar .. sekarang 30w2day .. ada jgk bilang November maybe nak keluar 😱😫 takut teramat !! tapi positive Allah sentiasa ada dengan kita selalu 🤲👶#firstbaby #1stimemom

25 Các câu trả lời

Same la sye pn.. berdebar2 tggu baby keluar.. skrg 33w.. harap keluar awal sikit laa.. xsbr nk tngk baby..

Sy 12/12..skrg dh 32w3d..tkt n risau sb msim tgkujuh..tkt time tu bnjir..jln xblh lalu utk ke hospital..

sya pun due 4/12 tapi diorg nk sy berank hujung bulan 11 ni..sekrang nk masuk 33 week dh..😅

4y trước

lgi sebulan nk besalin tpi bedebar plk rasanya🤭...

sama la . due bulan jugak tapi dah keluar 🤣saya doakan urusan awak dipermudahkan

4y trước

masa keluar tu 900g lebih. sekarang dah 1.4kg

Aah sis. Sy due 6/12 ni, tp week 36 nanti kena ready dh, tkut terberanak awal. Hahaha

4y trước

hmm saya pun risau nanti 36w terberanak awal😅

Sy dh 32w 3hari..skarang kaki sembab mungkin berdiri lama kot time kerja...

semoga dipermudahkan..sy anak first 36w dh beranak dah😍

sy mase anak first due awal bln 3 tp keluar awal bln 2...

sy 24 dec 2020 my 2nd baby..tak jugak..anak 1st sy klua 39w4d...

kan saya pun due december saya pun nervous 😅