Baby bottle

Need help mga mommy, yung baby ko kasi ayaw na dumede sa bote ano po kayang magandang baby bottle para sa baby ko na nasanay sa direct latch saakin#pleasehelp #firsttimemom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Hello. I use PUR Bottles sa baby ko. Mura at Malambot yung nipples. But based on experience, kahit anong bottle kung hindi talaga sanay bottle, struggle. So whatever bottle you choose, you have to be consistent sa pagpapadede sakaniya. You can't replace breast for bottle 100%. Pick a time where you want to feed your baby from bottle, then gradually, replace breast feeding sessions with bottle. Example from what I did. Every morning lang siya mag bottle before. Nung nasanay every morning, morning and afternoon. Hanggang sa mix feed na siya at every sleep na lang siya dumede sakin.

Pigeon po gamit ko. Nagdidirect latch pa din sakin baby ko