Tak apa ke?

Nasi memang x lalu makan asyik nak makan makanan pedas ja mcm ramen dan mee segera yang pedas² yang tu ja yg lalu nak makan buat masa ni

4 Các câu trả lời

Sy pun gitu la skrg.no spicy no mood....😂😂ibu n suami selalu jeling je..tapi sy tetap makan..kalau xpedas tu rasa mualll Sgt Sgt..semoga BBY baik baik saja la hendaknya...

5y trước

In Sha Allah..moga baby Kita kuat mcm momy dia....agak nya baby suka yg pedas2 kot..hehe

saya mkn je tp tak selalu lah . cuma sy kndungan msok trimester ke 2 bru mkn sis 😅 itu pun sbuln sekali

5y trước

1st trimester rasa hari² nk mkn pedas😅

Kalau sy..mkn mh sdp pdas2..tp siksa masa nk mbuang..pedih montot..n cery bery la.😅🤣😂

Tkut nty lpas brslin kena buasir ja sis.. 😅

5y trước

Harap x la .. Cukup la dah rasa kena buasir lepas bersalin anak 1st