Milk booster

hi. naktanya mommy semua. boleh tau tak milk booster yg bekesan ?

2 Các câu trả lời

saya dulu banyak makan sawi, nasi, banyak minum air masak. paling penting positive mindset... tu ja rasanya .. takda ambil any supplements untuk tambah susu ..

4mo trước

dulu masa duduk dgn mak, makan mmg cenni. tiap hari sup sawi, nasi, pastu air kosong mmg byk gila minum. susu meriah sgt. tapi sejak balik rumah sendiri, susu drop teruk. mungkin sbb bila duduk rumah sendiri, byk keja nakkena buat jadi susu drop.

hi mummy. cuba try durian. i mkn sebiji ioi baru ni. pd i mmg berkesan sgt2, terus meriah dan pekat.